Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa II (Türkçe Çevirili Seri)
Kırmızı Kep'te yeni bir seriye daha başlıyoruz. Bu seride yıllar önce oynadığım, hala etkisinde olduğum ve unutamadığım bazı oyunları sizlere tanıtma amacındayım. Serimize çocukluğumun efsanesi Kaptan Tsubasa ile başlamak istiyorum. Bu oyunla haftalarımı, aylarımı geçirmiştim. Bitirdiğim ilk uzun soluklu oyunlardan biridir ayrıca. Muhteşem hikayesi, gittikçe zorlaşan rakipler, süper şutlar, bir satranç oyunu gibi hamleler vs  vs. Bu oyun küçükken biz farkında olmadan gelişimimize mutlaka katkıda bulunmuştur, çünkü sıradan bir futbol oyunundan çok daha fazlasını içinde barındırıyordu. Oyun Home Computer dediğimiz,  kasetle çalışan NES platformuna çıkmıştı. Ah ne günlerdi o günler Smile

Bu oyun şüphesiz bir çok kişiyi geçmişine götürecektir. İyi seyirler dilerim.

TOPLAM BÖLÜM SAYISI: 36

CAPTAIN TSUBASA 2 #1 Efsane Başlıyor! (Türkçe Oynanış)

Bu oyunu oynamamış Türk genci eksiktir, ve hatta kız verilmemesi salık olunur. :P

şaka bi yana bu oyun kimimiz için bir nostaljik öge bile olamayacak sanırım çünkü on yıl kadar önce bu oyunla tanıştığımdan beri bir kez olsun bırakmadım. sanırım dünya üzerinde en sevdiğim şeyler arasında sayabilirim, beni evimde hissettiren bir oyun bu.

bana hey gidi günler dedirtecek bir şey varsa o da senin bu serinin üzerinden dokuz yıl geçmesidir... O zamanlar Tsubasa severler olarak birlikte takıldığımız, muhabbet döndürdüğümüz bir forumumuz vardı, senin bu serinin konusu açılmıştı ve sen her yeni bölüm attığında topluca izler ve bölüme ilişkin yazardık. hatta sen de forumumuza katılıp bir selam çakmıştın :-)

Eskimeyen oyunlardan, gerçek bir efsane.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Captain Tsubasa (PS2) Kırmızı Kep 1 600 22-08-2024, 12:30
Son Yorum: akdeniz
  Captain Tsubasa II - Final Evolution (Türkçe Çevirili Seri) Kırmızı Kep 1 483 22-08-2024, 0:27
  Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (Türkçe Çevirili Seri) Kırmızı Kep 1 721 22-08-2024, 0:22
  Captain Tsubasa: Rise of New Champions Kırmızı Kep 0 289 17-08-2024, 20:25
Son Yorum: Kırmızı Kep

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi