Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Outlast (Türkçe Çevirili Seri)
Outlast'in ilk bölümünde 5.2 şiddetindeki depreme yakalandım. Olamaz böyle bir şey, hem OUTLAST, hem deprem ikisi birden çok ağır geldi 17. dakikada kapatmak zorunda kaldım. Devamının gelmesi için videoyu beğenmeyi ve Kırmızı Kep'e abone olmayı unutmayınız. Ayrıca depremi hisseden herkese geçmiş olsun!

Kırmızı Kep'te yeni seri! Uzun zamandır korku oyunu çekmem konusunda yoğun bir istek vardı. Ben de günün birinde oynarım diyerekten bu oyunu bir köşeye not etmiştim. Sonunda başladık, çok korkan biri değilim ama dünyanın en korkunç oyunlarından biri olarak gösteriliyor Outlast.

Oyun tamamen Türkçe, %100 çeviri için oyunceviri.com ekibine teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Umarım seri hoşunuza gider, bu oyunu da sizlere en yüksek kalitede sunma konusunda elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bakalım biz neler olacak? Herkese iyi seyirler, başlıyoruz!

OUTLAST'İN HİKAYESİ

Adın Miles Upshur, itibar kazanmak için yeryüzündeki her cehenneme girecek kadar hırslı bir araştırmacı gazetecisin. Başka bir gazetecinin araştırmaya cesaret edemeyeceği hikayelerin peşinden koşma isteğin, bazı karanlık sırları gün yüzüne kavuşturman için seni Monte Masif Akıl Hastanesi'nin kalbine götürdü. Hayatta kalmak için mücadele edecek ve her olayı kaydetmeye çalışacaksın. Bir asker ya da militan değilsin, Montes Masif'in dehşetinden kaçmak için tek şansın koşmak, saklanmak veya ölmek.

TOPLAM BÖLÜM SAYISI: 14

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Outlast 2 (Türkçe Çevirili Seri) Kırmızı Kep 0 313 17-08-2024, 18:30
Son Yorum: Kırmızı Kep

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi