Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyond: Two Souls (Türkçe Çevirili Seri)
"Ben garip bir yetenekle doğdum. İnsanoğlunun daha önce hiç göremediği şeyleri görebilme yeteneğiyle. Her şey kafamda karmakarışık. Kim olduğumu hatırlamam gerek. Her şeyin nasıl başladığını anlatmam gerekirse, tam olarak buradan başlamam gerekir..."

Kırmızı Kep'te bu cümlelerle başlayan, film tadında, verdiğimiz kararlara göre şekillenen, konusu bugüne kadar çıkan bir çok oyundan farklı ve tamamen Türkçe olan efsane bir oyunun serisine başlıyoruz. Oyunumuz Beyond: Two Souls'un PS4 için yeniden uyarlanmış (REMASTERED) versiyonu. Oyun henüz dün (26.11.2015) dijital olarak satışa sunuldu ve ben de uzun zamandan beri listemde olan bu oyunu sizlerle beraber bitirmek için hemen satın aldım.

Beyond: Two Souls'un yapımcısı, daha önceden Fahrenheit ve Heavy Rain gibi efsanevi oyunlara imza atan Fransız yapımcı Quantic Dream. Konusuna gelecek olursak ise bizi çok enteresan bir hikaye bekliyor.

Oyunumuz, Jodie Holmes (Ellen Page) adında bir kızın, 8 yaşından 23 yaşına kadar geçirdiği 15 senelik süreci konu alıyor. Jodie, içinde Aiden isimli görünmez bir varlıkla beraber yaşıyor ve Aiden, Jodie’yi hem özel yapan hem de "öteki" kılan bir karakter. Aiden'ı da sık sık kontrol edebildiğimiz oyunda karakterimizin hatırlaması gereken şeyler var ve biz bu doğrultuda uzun ve karmaşık bir yolculuğa çıkıyoruz.

TOPLAM BÖLÜM SAYISI: 22

BEYOND: TWO SOULS #1 Bir İnsan: İki Ruh - Türkçe (REMASTERED PS4)

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi