Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agar.io (İlk Bakış)
Agar, son zamanların web tabanlı popüler multiplayer oyunu. Amacınız hayatta kalmak, yaşamanın tek yolu ise sizden küçük canlıları yemek. Kısacası bu oyunda "Büyük balık küçük balığı yer!". Bu harika oyunu gelin birlikte inceleyelim.

Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2015

AGAR - Büyük Balık Küçük Balığı Yer! (İnceleme & Gameplay)

Agar son zamanların popüler oyunu olalı dokuz yıl geçti abi naptın Big Grin

Bu oyunu zamanında aşırı derecede oynuyordum. Orijinal sitesi dışında bir de kendi sunucusunu kuran arkadaşlar vardı. Oralarda yemler daha büyüktü, chat özelliği ve konum gösteren minimap vardı, chatten birbirimize A3 vs gel lan sıkıyosa gibisinden şeyler yazardık(tabii bu kadar kibar davranmazdık Big Grin ) ya da ne bileyim hareketsiz kaldığınızda hücre büyüklüğü düşmüyordu falan... böyle egzantrik özelliklerin olduğu sunucular vardı işte. Günümüzde eski Agar.io'dan eser kalmamış hiçbir yerde, aşırı sıkıcı ve siyasi söylem içeren nickleri olan profesyonellerin arasında ezilirken buluyorsunuz kendinizi artık. aynı Counter Strike 1.6 gibi :")
(22-08-2024, 23:06)akdeniz yazdı: Agar son zamanların popüler oyunu olalı dokuz yıl geçti abi naptın Big Grin

Bu oyunu zamanında aşırı derecede oynuyordum. Orijinal sitesi dışında bir de kendi sunucusunu kuran arkadaşlar vardı. Oralarda yemler daha büyüktü, chat özelliği ve konum gösteren minimap vardı, chatten birbirimize A3 vs gel lan sıkıyosa gibisinden şeyler yazardık(tabii bu kadar kibar davranmazdık Big Grin ) ya da ne bileyim hareketsiz kaldığınızda hücre büyüklüğü düşmüyordu falan... böyle egzantrik özelliklerin olduğu sunucular vardı işte. Günümüzde eski Agar.io'dan eser kalmamış hiçbir yerde, aşırı sıkıcı ve siyasi söylem içeren nickleri olan profesyonellerin arasında ezilirken buluyorsunuz kendinizi artık. aynı Counter Strike 1.6 gibi :")

evet artık kimse oynamıyor bu tarz oyunları bir kaç yayıncı görüyorum ama oda hardcore oynayan elamanlar sadece o oyunu oynayan elmanalar kaldı.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi