Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi Çevirdiğim NES Oyunlarım
Eski oyunları oynamayı ve onlarla uğraşmayı seviyorum ama bir süreliğine o oyunları Türkçeleştirip insanlara sunuyordum ama zaman sorunu yaşıyordum. O zamanlar hem hikâye ve hem bu proje yürümüyordu. O yüzden zaman geçtikçe projeden soğumuş hale gelmiştim. İstemeden siteyi sattım ama yine de bu çeviriler hâlâ benim ama site değil. Bu tip işler yapar mıyım bilmem zaman gösterecek. Emin olduğum bir şey var, bu NES oyunlarını çevirmek oyun yapmaktan daha zor olduğu kesin.

Paket İçeriği
* Bomb Sweeper (TR)
* Dig Dug (TR)
* Dinamitci Adamlar (TR)
* Fairy's Treasure (TR)
* Flipull (TR)
* Klasik Macera Adaları (TR)
* M.U.S.C.L.E. (TR)
* Nuts & Milk (TR)
* Pooyan (TR)
* Savas Sehri (TR)
* Super C (TR)
* Soccer (TR)

Yasaksa silerim.

Ek Dosyalar
.zip   NESTürkçeOyun.zip (Dosya Boyutu: 337.51 KB / İndirme Sayısı: 7)
[-] agg1401 adlı üyenin bu gönderisini 1 kişi beğendi!
  • Kırmızı Kep
keşke bu çeviri işine devam etseydin, çok iyi işler başarabilirdin :")

yasak değilse ben de paylaşırım çevirilerimi Smile
Ne dersin geri döneyim mi? Boş kaldıkça çevireyim bir şeyler istiyorum.
bence geri dönmelisin çok güzel olur ^_^///
Boş vaktim kaldıkça bir şeyler çevirip koymak isterim. Aklımda çok güzel oyunlar vardı belki onlarıda çevirebilirim bir gün.
Harika gerçekten, emeğine sağlık. Hızlıca baktım da unuttuğum oyunlar varmış, ilerde hep videolarını çekmek istiyorum bu oyunların.
(24-08-2024, 21:26)Kırmızı Kep yazdı: Harika gerçekten, emeğine sağlık. Hızlıca baktım da unuttuğum oyunlar varmış, ilerde hep videolarını çekmek istiyorum bu oyunların.

Bu ara kafamda Super Mario Bros. 3'ü Türkçeleştirme projesi var. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim size. Tek isteğim bile yok amacım insanların bu oyunları Türkçe oynamasıdır.
güzel oyunlar teşekkürler emeğine sağlık
Bul
Rica ederim, iyi eğlenceler. Mesajınızı yeni gördüm.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi