Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 1 (NES) [Türkçe Çeviri]
Selamlar, bilirsiniz uzun yıllar Türkçe bir şekilde oynanma şerefine nail olmuş tek Captain Tsubasa oyunu hepimizin göz bebeği Captain Tsubasa 2 Super Striker idi. Sizleri, bu durumu 2019 yılında bozmuş olan Captain Tsubasa 1 çevirimle tanıştırmak istiyorum.

Yine aynı Tsubasa 3 gibi, bu oyunun da doğru düzgün bir İngilizce versiyonu dahi yoktu ve aradan geçen beş yıla rağmen hala yok. Diyalogları, sahneleri Japoncadan bizzat çevirmemi gerektiren zorlu bir süreçti bu oyunu çevirmek(Evet, Hikaru Matsuyama'nın çeviri çalışmaları o zaman yoktu) ve altından da tam olarak kalkamamıştım aslında. Çeviriyi tam olarak bitirememiştim. Yine de oynamak isteyenin oynayabileceği bir çeviri diyebilirim. Oyun zevkinize etki edecek kadar eksiklik yok çeviride.

Bu proje bir babayiğidin ortaya çıkıp çeviriyi bitirmesine açıktır. Meraklısına çevirilmemiş kısımları atarım, elimde listesi var. ^_^///

İyi oyunlar ^_^///

Link: https://www.mediafire.com/file/je9sqxyzq...D.nes/file

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[-] akdeniz adlı üyenin bu gönderisini 3 kişi beğendi!
  • Hokuto no Taka, Kırmızı Kep, murat2357
Teşekkürler bir bakalım bu oyunada
Bul
Ellerine sağlık kardeşim, ilerde CT1 oynarsam bu romla oynayacağım sanırım. Eksikleri zaten biliyorsun, olmadı seriyle beraber bu rom'u %100 tamamlarız. Teşekkürler.
(25-08-2024, 1:30)Kırmızı Kep yazdı: Eksikleri zaten biliyorsun, olmadı seriyle beraber bu rom'u %100 tamamlarız.

çok iyi olur bu

@Masquerade54 iyi oyunlar Angel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi