Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları)
[Resim: xhd2hn6.jpg][Resim: g1xejet.jpg][Resim: psb79ew.jpg]
[Resim: kxzmm2h.jpg]

Abi merhaba nasılsın, şu İtalya ile maçtan sonra Tsubasa Arjantin maçında sakatlığı sebebiyle olmadığı zaman 10 numara pozisyonuna Sawada'yı koydu oyun. Ben ise Nitta'yı da Misugi'yi de oynatmak istediğim için Sawada'yı çıkardım. Misugi'yi 10 numara yaptım. Öylesine liderlik menüsüne tıkladım ve çöl atağı gibi hatalı bir yazı çıktı, normalde Misugi'de liderlik menüsü yoktur amma onu 10 numara çıkınca oldu. Tıkladıktan sonra Her kes ayağa kalksın gibi bir şey söyledi sanırım tam hatırlamıyorum ss'ni aldım ama. Ve sadece Misugi hızlı koştu takımda , yani Matsuyama Misaki Tsubasa gibi çığ atağı yapmadı kendine özgü bir atak düzenledi ve bence çığ atağında koşulduğundan daha hızlı koşuyordu Misugi. Çok garibime ve hoşuma gitti açıkçası. Ondan sonraki Fransa ve Brezilya maçlarında da denedim sadece 10 numra pozisyonuna koyduğumuzda oluyor yani sadece Tsubasa'nın olmadığı maçın şerefine değil.
[Resim: 77kxa9h.jpg]

Bir tane de olay yaşadım ama ss'ni alamadım hızlı geçti. İkinci USA maçında Mihael'e ikizler ile kayıp topu aldıktan sonra Mihael'e çorabı yırtıldı ve orada çorap dışında bütün kelimeleri hatalı olan bir ara sahne izledik ama maça etki etmedi
Bul

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları) - Yazar: Hell's Gate - 28-08-2024, 21:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Thumbs Up Captain Tsubasa 3 (SNES) (Türkçe Çeviri Tamamlandı!) Kırmızı Kep 53 13,382 16-09-2024, 9:15
Son Yorum: agg1401
  Captain Tsubasa 4 (SNES) (Çeviri Devam Ediyor!) Kırmızı Kep 9 2,396 22-08-2024, 13:10
Son Yorum: Selimm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi