Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 4 (SNES) (Çeviri Devam Ediyor!)
Kırmızı Kep'te serisini yaptığımız ve Türkçe'ye çevirdiğimiz Captain Tsubasa 3'ten sonra Captain Tsubasa 4 Türkçe Çeviri için de kolları sıvadım. Fakat bu çok çok uzun bir proje olacak. Tamamlanma aşamasında zorluklar ve problemlerle karşılaşabiliriz. Proje hiç bitmeyebilir, zira 30 yıldan beri kimsenin denememiş olduğu bir şeye girişeceğiz. Captain Tsubasa 3 gibi, 4'ün de çevirilebilir olduğunu bilmemizde fayda var. İşte sizi bu konuda umutlandıracak bir kaç ekran görüntüsü.

Projeye katkıda bulunabilecek, Japoncası iyi arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim.

[Resim: ct4-1.png] [Resim: ct4-2.png]
[-] Kırmızı Kep adlı üyenin bu gönderisini 6 kişi beğendi!
  • FERDİ, Hellian, Hokuto no Taka, litenot, murat2357, tsubasa_can
Abi bu seriyi oynuyacaksan sana bir tavsiye veriyim her route'yı ayrı ayrı olarak oynayıp yapsan senin için için daha avantajlı olur mesala A rotası b rotası c rotası vs.
Bul
Merhabalar. Ben bu projeye katkıda bulunabilirim. CT4 diyaloglarını çevirebilecek kadar Japoncam var.
Abi muhteşemsin. Seni çok seviyorum. İnşallah çeviriyi muvaffakat ile tamamlarsın.
Bul
Üstad,çok değer verdiğim bir abim(junmisugi84) geçmişte Tsubasa 4 için çok uğraşmıştı.Onun tam çözüm bilgileri bu sitede yer alıyor.her bilgi var.Maçtaki hikayeleri,senaryo seçimleri herşey var.Kendisi tek başına tüm 4 senaryoyu %100 bitirmiş birisidir.Lazım olursa buyur.Onada buradan teşekkürler.Sana da kolay gelsin.

https://gamefaqs.gamespot.com/snes/56264...faqs/46599

Bu başkasına ait ama allstar takım ve oyuncu listesinin latince yazılışıyla tercümesi mevcut.

https://gamefaqs.gamespot.com/snes/56264...faqs/48489
Bul
junmisugi84 ismi unutulmaz, sadece Captain Tsubasa 4 değil geçmişte Captain Tsubasa 3 all star kısmını da Türkçeye çeviren abimizdir. O olmasa muhtemelen CT3 ve CT4 online olarak bu kadar oynanmıyor olurdu ülkemizde.

o7
(22-08-2024, 0:07)Hokuto no Taka yazdı: Üstad,çok değer verdiğim bir abim(junmisugi84) geçmişte Tsubasa 4 için çok uğraşmıştı.Onun tam çözüm bilgileri bu sitede yer alıyor.her bilgi var.Maçtaki hikayeleri,senaryo seçimleri herşey var.Kendisi tek başına tüm 4 senaryoyu %100 bitirmiş birisidir.Lazım olursa buyur.Onada buradan teşekkürler.Sana da kolay gelsin.

https://gamefaqs.gamespot.com/snes/56264...faqs/46599

Bu başkasına ait ama allstar takım ve oyuncu listesinin latince yazılışıyla tercümesi mevcut.

https://gamefaqs.gamespot.com/snes/56264...faqs/48489

Muhteşem bir kaynak bu. Daha önce Tsubasa oyunları üzerine araştırma yaptığımda denk gelmiştim. Faydalanacağım dökümanlardan biri olacaktır muhakkak.
Japoncam yok ama diğer Latin dillerinin çoğuna hakimim ve bu aralar çeviriye ayıracak boş vaktim var.Projeye dahil olmak çok isterim.
Bul
(21-08-2024, 4:37)Kırmızı Kep yazdı: Kırmızı Kep'te serisini yaptığımız ve Türkçe'ye çevirdiğimiz Captain Tsubasa 3'ten sonra Captain Tsubasa 4 Türkçe Çeviri için de kolları sıvadım. Fakat bu çok çok uzun bir proje olacak. Tamamlanma aşamasında zorluklar ve problemlerle karşılaşabiliriz. Proje hiç bitmeyebilir, zira 30 yıldan beri kimsenin denememiş olduğu bir şeye girişeceğiz. Captain Tsubasa 3 gibi, 4'ün de çevirilebilir olduğunu bilmemizde fayda var. İşte sizi bu konuda umutlandıracak bir kaç ekran görüntüsü.

Projeye katkıda bulunabilecek, Japoncası iyi arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim.

[Resim: ct4-1.png] [Resim: ct4-2.png]

Merhaba Burak Bey. Öncelik Captain Tsubasa 3 için yapmış olduğunuz çalışma için emeğinize yüreğinize ve ellerinize sağlık. 90lar neslinin bir hayali gerçeğe dönüştü sayenizde. Yapacak olduğunuz bu Captain Tsubasa 4 Türkçe için sizlere yazılım ve kodlama çalışmalarında yada her ne aşamada olursa size yardımda bulunmak istiyorum. Bu tarihi olayda bir nebze de olsa payım olmasını istiyorum. Öğretmen olduğum için geniş vakit anlamında yoğun uğraşlar da verebilirim. Herşey için tekrardan teşekkür ediyorum sizlere. 
Bul
Çevirilerin devami bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları) Kırmızı Kep 15 4,069 05-10-2024, 9:34
Son Yorum: agg1401
Thumbs Up Captain Tsubasa 3 (SNES) (Türkçe Çeviri Tamamlandı!) Kırmızı Kep 53 13,253 16-09-2024, 9:15
Son Yorum: agg1401

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi