Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 3 (SNES) (Türkçe Çeviri Tamamlandı!)
Abi eline emeğine sağlık, Azərbaycandan salamlar seviliyorsun cansın!
Bul
Merhaba, oyun başındaki introdan sonra ilerleyemiyorum, tekrar tekrar introyu gösteriyor yardımcı olabilir misiniz?
Bul
(21-08-2024, 23:58)KHeinzz yazdı: Merhaba, oyun başındaki introdan sonra ilerleyemiyorum, tekrar tekrar introyu gösteriyor yardımcı olabilir misiniz?

Ayarladığın START tuşuna bir kaç kez basman gerekecek.
(21-08-2024, 23:58)KHeinzz yazdı: Merhaba, oyun başındaki introdan sonra ilerleyemiyorum, tekrar tekrar introyu gösteriyor yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle eski Tsubasacılardan biri olarak bu projen için çok teşekkürler usta.Gerçekten helal olsun teşekkürler.Hikayesini bilmeyenler tam olarak öğrenerek oynayabilmiş olacak sayende.

@KHeinzz
Tuşları da ayarla,START fonksiyonuna atadığın tuşa bas.
Bul
(22-08-2024, 0:01)Kırmızı Kep yazdı:

Ayarladığın START tuşuna bir kaç kez basman gerekecek.

Tuşlar nereden ayarlanıyor peki? PC hakkında çok bilgim yok mazur görün.

(22-08-2024, 0:03)Hokuto no Taka yazdı:

Öncelikle eski Tsubasacılardan biri olarak bu projen için çok teşekkürler usta.Gerçekten helal olsun teşekkürler.Hikayesini bilmeyenler tam olarak öğrenerek oynayabilmiş olacak sayende.

@KHeinzz
Tuşları da ayarla,START fonksiyonuna atadığın tuşa bas.
Tuşlar nereden ayarlanıyor peki? Pc hakkında çok bilgim yok mazur görün.
Bul
@KHeinzz

kullandığın emülatörü söylemen gerekiyor sana yardımcı olabilmemiz için : )
(22-08-2024, 0:18)akdeniz yazdı: @KHeinzz

kullandığın emülatörü söylemen gerekiyor sana yardımcı olabilmemiz için : )

https://www.snes9x.com/
Bul
@KHeinzz

üst bardaki Options kısmından Preferences'a gelip oradaki Joypad sekmesinden tuşları ayarlayabilirsin.
Abi Amaral Ammori,Hata mı bu acaba?
Bul
(22-08-2024, 0:29)akdeniz yazdı: @KHeinzz

üst bardaki Options kısmından Preferences'a gelip oradaki Joypad sekmesinden tuşları ayarlayabilirsin.

SS atmanız mümkün müdür?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları) Kırmızı Kep 15 4,069 05-10-2024, 9:34
Son Yorum: agg1401
  Captain Tsubasa 4 (SNES) (Çeviri Devam Ediyor!) Kırmızı Kep 9 2,376 22-08-2024, 13:10
Son Yorum: Selimm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi