Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 3 (SNES) (Türkçe Çeviri Tamamlandı!)
@KHeinzz

mümkündür. bi sorun yaşarsan yaz yine :-)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

(22-08-2024, 0:36)EmirCF678 yazdı: Abi Amaral Ammori,Hata mı bu acaba?

Evet ama o bilinen hatalardan biri. Amaral ve Morisaki'nin isimleri aynı kod üzerinde. Eğer Amaral olarak yazacak olsaydım, Morisaki'nin adı aral oluyor. AmMori olarak yazmaktan başka çarem yoktu.
(22-08-2024, 0:44)akdeniz yazdı: @KHeinzz

mümkündür. bi sorun yaşarsan yaz yine :-)

her şeyi hallettim, yardımınız için teşekkürler
Bul
hacım öncelikle eline sağlık. yalnız save dosyalarınıda koyman lazım online atılması için. oyunun kendi save ını, birde senın başla devam et kısmında emulatorden yapacağın save
Bul
Music 
abi oyunda başlangıç ekranında bütn tuşlara basıyorum iç bişey olmuyor ne yapmalıyım?
Bul
Hata bildirimi: Direkten dönen bir topu oyuncumuz tamamladığında çıkan anons gözükmüyor. sadece oyuncunun ismi gözüküyor. Belki diyaloglar sığmadığından mümkün olmamıştır belki de gözden kaçmıştır o yüzden bildirmek istedim.
Üstadım emeklerine sağlık ct2 den sonra zevkle oynadığım oyunu bir kez daha hem de Türkçe çevirili oynayacağım sayende
Bul
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Videolarda kullandığın emülatörün ismini rica edebilir miyim @Kırmızı Kep
Bul
@Kırmızı Kep  teşekkürler abi iyi ki yapmışız bu seriyi ellerine emeklerine sağlık. Keşke foruma birazdaha erken katılabilseydim. İlk 100 e girmek isterdim Smile Blush Heart

Arkadaki Kırmızı Kep olayıda harika olmuş. Cool

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
arkadaki kırmızı kep çizimlerini ben de beğendim ama şunu söylemem gerekir: çeviri standartlarına göre oyunda çeviri dışında herhangi bir değişikliğin olmaması gerekir. mesela ROMHacking.net'te paylaşmaya kalkarsanız kabul edilmez çünkü en ufak bir çeviri dışı değişiklik yaptığınız zaman yaptığınız oyun direkt hack sınıfına giriyor. bu konuda oldukça katı kurallar var ve bence haklılar da çünkü oyunun orijinalliğini bozmuş oluyoruz böyle yaparak.

@Kırmızı Kep yeni sürümde bu kepler kaldırılıp oyunun orijinalindeki yıldızlar eklenirse çok daha yakışıklı bi çeviri olur diye düşünüyorum Angel

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları) Kırmızı Kep 15 4,069 05-10-2024, 9:34
Son Yorum: agg1401
  Captain Tsubasa 4 (SNES) (Çeviri Devam Ediyor!) Kırmızı Kep 9 2,375 22-08-2024, 13:10
Son Yorum: Selimm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi