Captain Tsubasa 3 %100 Türkçe Çevirisi yayınlandı! Çeviriler bölümünden indirebilirsiniz. (August 22, 2024) x

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captain Tsubasa 3 (SNES) (Türkçe Çeviri Tamamlandı!)
@sSs

oyunu rardan çıkarmamış olabilir misin acaba?
Eline sağlık üstat, hem videolarını izledik hem de oyunu oynayacağız. Teşekkürler.
Bul
Teşekkürler abi çok güzel olmuş
Bul
kullandığınız emülatörü paylaşabilir misiniz bu oyundaki? snes emülatörlerin bir kısmı bende bu oyunu görmüyor.
Bul
@Valence

bilgilenmek için soruyorum hangi emülatörler görmüyor? ben Snes9x kullanıyorum bu oyunu oynamak için ve sorunsuz çalışıyor.

bu arada arşiv dosyasının içinde oyun dışında bir de readme.txt dosyası olduğu için arşivden direkt başlatmıyor olabilir emülatörler. eğer arşivden çıkarmadan deniyorsan arşivden çıkarıp dene
(25-08-2024, 22:49)Valence yazdı: kullandığınız emülatörü paylaşabilir misiniz bu oyundaki? snes emülatörlerin bir kısmı bende bu oyunu görmüyor.

Videolarda gördüğünüz RetroArch'tı. Bu arada emülatörlerin oyunu görmemesi imkansız gibi. Sadece şuna dikkat edin, bazı emülatörler; eğer oyun dosyasını (rom) Türkçe karakter olan bir klasörde tutuyorsanız ya da oraya kadar gelen klasörlerde Türkçe karakter varsa oyunları açmayabiliyor. Bu bizzat başıma gelmişti. Şöyle örnek vereyim.

YENİ KLASÖR'deki TR karakterlerden dolayı mesela.

D:\2024\YENİ KLASÖR\Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (Turkce) (Kirmizi Kep).sfc
D:\YENİ KLASÖR\SNES\Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (Turkce) (Kirmizi Kep).sfc

ya da Türkçe Oyunlar adlı klasörden dolayı

E:\Türkçe Oyunlar\ Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (Turkce) (Kirmizi Kep).sfc
oyunu nerden indircez
Bul
oyunu bugün bitirdim harika... acayip derecede keyif aldım. tekrar emeği geçenlere teşekkürler...Smile
Bul
nasıl kurucam dosyayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Bul
SNES emulatör dosyasını da yüklemeniz mümkün mü? Teşekkürler
Edit: Snex9x Buldum ve oynuyorum teşekkürler.

Bu arada videolarınızda karşı takım oyuncularından birisi karşımıza geldiğinde bizim oyuncunun yüzdeleri gözüküyordu, fakat ben göremiyorum. Ayrıca PC'de klavyeden oynuyorum. Örneğin sağ-sol-yukarı vs. yapınca şut-pas opsiyonları gözüküyor. Fakat CT2'deki gibi yanıp sönmüyor ve ok işaretiyle D tuşuna aynı anda basmam gerekiyor komut için. Bunun sebebi ne acaba? Olmadığı için böyle eş zamanlı tekrar basıyorum, fakat onun yüzünden hatalı işlem yapabilirim. Sizin oynadığınız emulatörü söyleyebilir misiniz?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Captain Tsubasa 3 (SNES) (Geri Bildirim - Hata Raporları) Kırmızı Kep 15 4,104 05-10-2024, 9:34
Son Yorum: agg1401
  Captain Tsubasa 4 (SNES) (Çeviri Devam Ediyor!) Kırmızı Kep 9 2,378 22-08-2024, 13:10
Son Yorum: Selimm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi